Ronaldo skipt strijd om brons vanwege geboorte tweeling

29 juni 2017, 08:27

Cristiano Ronaldo laat de wedstrijd om de derde plek op de Confederations Cup aan zich voorbij gaan. De vedette van Portugal, die woensdagavond uitgeschakeld werd in de halve finale tegen Chili, is naar huis gegaan om zijn twee geboren zoons te zien.

Tijdens de Confederations Cup kreeg Ronaldo te horen dat hij vader was geworden van een tweeling. Omdat Portugal na de verliespartij tegen Chili geen kans meer maakt op de hoofdprijs, is Ronaldo vertrokken. De Portugezen moesten na penalty's hun meerdere erkennen in de Chilenen, waar keeper Claudio Bravo drie strafschoppen wist te keren.

Ronaldo mist dus de strijd om het brons tegen de verliezer van het duel tussen Duitsland en Mexico. "Ik was in dienst van de nationale ploeg, zoals altijd, zelfs terwijl mijn twee zoons werden geboren. Jammer genoeg hebben we niet de hoofdprijs kunnen pakken, maar we zullen doorgaan met plezier geven aan de Portugese voetbalfans. Ik ben nu wel blij dat ik nu voor het eerst mijn kinderen kan zien", zegt Ronaldo op Facebook.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen