'Stoomtrein' Karsdorp is blij dat hij kan rekenen op Strootman

29 juni 2017, 10:45

Rick Karsdorp is woensdag officieel welkom geheten door AS Roma, dat de rechtsachter voor vijf seizoenen heeft vastgelegd. Bij de Italiaanse grootmacht wordt de rechtsachter ploeggenoot van Kevin Strootman, met wie de aanwinst meteen contact had toen zijn overstap beklonken werd.

In een interview op de clubwebsite geeft Karsdorp aan dat hij de aanwezigheid van Strootman bij Roma zeer waardevol vindt. "Tijdens mijn vakantie stuurde hij me al een paar berichten. Hij gaf aan dat ik hem elk moment kon bellen als er iets was dat ik wilde weten over de club. Dat heb ik dan ook gedaan. Hij zei dat ik altijd op hem kan rekenen als ik iets nodig heb en dat is zeer belangrijk voor me. Ik spreek geen Italiaans en mijn Engels is ook niet zo goed, dus het is erg prettig dat ik met Kevin kan communiceren als het seizoen begint."

Karsdorp wordt in Italië gepresenteerd als 'de trein', aangezien Roma aangeeft dat hij altijd zo in Nederland genoemd werd. "Hoe dat komt? Soms pik ik de bal op in de achterhoede en stoom ik langs tegenstanders op de vleugel. Daardoor begonnen ze me een stoomtrein te noemen. Ik ben ook vrij snel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen