Huntelaar meldt zich bij Ajax: "Wel weer even wennen"

29 juni 2017, 18:24

Klaas-Jan Huntelaar meldde zich donderdag voor het eerst in jaren weer op De Toekomst voor de eerste dag van het nieuwe seizoen. De spits heeft ook tijdens zijn vakantie gewoon doorgetraind en begint bij Ajax dus fit aan de voorbereiding.

"Het is wel weer even omschakelen. Ik ben natuurlijk zeven jaar de andere kant op gereden", begint Huntelaar in gesprek met Ajax TV. "Ik heb een goede vakantie gehad en kijk er nu naar uit om weer te beginnen. De afgelopen weken heb ik al wel voor mezelf getraind. Tot nu toe heb ik heel veel positieve reacties gehad over mijn terugkeer naar Ajax."

Voor Huntelaar telt, net als voor heel Ajax, komend seizoen eigenlijk maar één ding. Na vier jaar droogte snakt iedereen in Amsterdam naar een prijs. "We willen natuurlijk kampioen worden. En daarnaast elke prijs pakken die we kunnen pakken. Nu ga ik eerst iedereen leren kennen en daarna vertrekken we op trainingskamp. Maar kort daarna wacht eigenlijk al heel snel de voorronde Champions League", noemt de spits een ander doel voor de ploeg van Marcel Keizer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen