Roma wist van operatie Karsdorp: "Het is niet ernstig"

30 juni 2017, 10:51

AS Roma was ervan op de hoogte dat Rick Karsdorp aan zijn knie geopereerd moest worden, toen het de rechtsachter voor 17 miljoen euro voor vijf seizoenen vastlegde. Riccardo Del Vescovo, arts van de Romeinse club, gaat in op de situatie rond de inmiddels oud-Feyenoorder.

Vlak na het tekenen van het dikke contract werd bekend dat Karsdorp geopereerd moest worden aan zijn rechterknie. Komende maandag zal de rechtsback onder het mes gaan. "Tijdens zijn eerste bezoek vonden we wat dingen die we verder wilden onderzoeken. Het is niets ernstigs of verontrustends. We waren helemaal op de hoogte van deze situatie", aldus Del Vescovo bij Roma Radio. De Italiaan geeft aan dat de onregelmatigheden komen door de laatste fase van het seizoen bij Feyenoord. In de Klassieker op 2 april ontstond het probleem.

Roma denkt dat het de mogelijke oorzaak van het probleem van Karsdorp geïdentificeerd heeft en heeft dus, in overeenstemming met de aanwinst, een kijkoperatie gepland. "Er is niets aan de hand, het zal een snelle en gerichte behandeling zijn. Volgende maandag wordt bekend hoe lang de precieze hersteltijd zal zijn, maar hij kan in ieder geval mee op oefenstage naar de Verenigde Saten. In de eerste weken van de voorbereiding zal hij wel een individueel schema afwerken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen