Ziyech keert terug bij Marokko na onderhoud met Renard

30 juni 2017, 19:46

Hakim Ziyech keert terug bij de nationale ploeg van Marokko. De Ajacied en bondscoach Hervé Renard hebben na een 'goed gesprek' de strijdbijl begraven. De middenvelder bedankte in januari voor Marokko, omdat Renard hem buiten de selectie voor de Afrika Cup hield.

"Hakim heeft vanmiddag een geheim gesprek gevoerd met de bondsvoorzitter (Fouzi Lekjaa, red.) en bondscoach Hervé Renard", zegt Ziyechs zaakwaarnemer Mustapha Nakhli tegen FOX Sports. "Dat was een goed onderhoud. De lucht is geklaard en Hakim is weer beschikbaar. Ze hebben het als kerels uitgesproken en de hand erop geschud. Dat was mooi om te zien."

Op een foto (zie onder) die rond gaat is ook te zien dat Ziyech en Renard elkaar de hand schudden. Ziyech kwam in oktober 2016 voor de laatste keer in actie voor Marokko. Daarna werd hij niet meer opgeroepen. Tijdens het oefenduel met Oranje eerder deze maand riepen de Marokkaanse fans de naam van Ziyech.  Nakhli: "Het is helemaal klaar. Het was een uitmuntende ontmoeting. Over de inhoud ga ik niets naar buiten brengen, maar ze hebben elkaar wel goed de waarheid gezegd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen