'PSV start onderhandelingen met AZ over Luckassen'

1 juli 2017, 09:18

Derrick Luckassen van AZ is in beeld bij PSV. De Eindhovenaren volgen hem al langere tijd intensief. Volgens De Telegraaf zijn de onderhandelingen tussen beide clubs al opgestart en wijzen de Alkmaarders bij voorbaat een transfer van Luckassen niet direct af.

"Luckassen behoort tot de categorie jonge, Nederlandse spelers, die we nauwgezet in de gaten houden", zegt technisch manager Marcel Brands tegen de hiervoor genoemde krant. Luckassen is een multifunctionele speler, die als rechtsback, centrale verdediger en als verdedigende middenvelder uit de voeten kan. Juist bij PSV vertrok Hector Moreno al, en wordt ook een vertrek van Santiago Arias verwacht. Bovendien is er serieuze belangstelling voor Andrés Guardado.

AZ leidde Luckassen zelf op. De 21-jarige Amsterdammer heeft bij de Noord-Hollanders een contract tot medio 2018. Opvallend is dat Max Huiberts, directeur voetbalzaken bij AZ, vorig week uithaalde naar onder andere PSV. Hij verwachtte niet dat PSV in Alkmaar zou aankloppen. Vanuit de optiek van de Eindhovenaren zou AZ 'belachelijke' transfersommen vragen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen