Boere en Vuckic laten zich zien bij Twente, Vitesse onderuit

1 juli 2017, 19:22

Ook voor FC Twente is de kop eraf. In de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen werd GFC Goor met 0-8 aan de kant gezet. Nieuwkomter Tom Boere liet zich bij zijn officieuze debuut direct zien met twee doelpunten. Ook Jari Oosterwijk en Haris Vuckic tekenden voor twee treffers.

FC Twente

Bij rust stond er een 0-3 voorsprong op het scorebord voor FC Twente. Dylan George maakte de openingstreffer en Boere tekende voor de overige twee goals, waarvan eenmaal vanaf de stip. Na de pauze liep de club uit Enschede verder uit. Ook de andere nieuwkomer, Vukic, wist zijn naam op het scorebord te zetten. Oosterwijk scoorde daarna tweemaal en Lukas Browning Lagerfeld maakte er niet lang daarna 0-7 van. In de laatste minuut bepaalde Vukic met zijn tweede van de middag de eindstand op 0-8.

{image[319448][right-half][]}Vitesse

Van de zes Eredivisieclubs die zaterdag in actie kwamen was Vitesse de enige die een tegenstander uitkomend op het hoogste niveau trof. FC Olexandria uit Oekraïne bleel echter met 0-2 te sterk. Na een uur spelen kwam Vitesse, waar aanwinsten Fankaty Dabo en Thomas Bruns in de basis begonnen, op achterstand. In de slotfase scoorden de bezoekers nogmaals.

Willem II

Bij de 1-9 zege van Willem II op RKDSV was Fran Sol de grote man. De aanvaller nam drie van de Tilburgse doelpunten voor zijn rekening. De overige treffers werden gemaakt door Jordy Croux, Victor van den Bogert, Thom Haye, Jordens Peters en Kristofer Kristinsson. Karim Rossi tekende in de laatste minuut vanaf de stip voor doelpunt nummer negen.

NAC Breda

De eerste oefenwedstrijd van NAC Breda eindigde in een 0-4 zege op de Zundertse Selectie. Arno Verschueren maakte voor rust de openingstreffer. Vinnie Vermeer verdubbelde na iets meer dan een uur spelen de score terwijl Olivier Rommens met twee doelpunten in vier minuten de eindstand op 0-4 bepaalde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen