Feyenoord wil zich verder versterken: "Wordt hard gewerkt"

1 juli 2017, 19:59

Feyenoord maakte afgelopen week de komst van Sofyan Amrabat bekend, maar is nog niet klaar op de transfermarkt. Giovanni van Bronckhorst zou graag voor de eerste training de selectie compleet hebben, maar weet dat dat er niet in zit. Desondanks maakt de trainer zich geen zorgen.

Feyenoord raakte Dirk Kuyt, Eljero Elia, Rick Karsdorp en Steven Berghuis kwijt en is daarom nog altijd op zoek naar versterkingen. "We hebben er intern uiteraard uitgebreid over gepraat hoe de selectie er uit moet komen te zien. Martin van Geel weet wat ik wil en daar werkt hij ook hard aan. De ideale situatie is om op dag 1 te kunnen starten met de volledige groep, maar dat is gewoon niet eenvoudig. Ik ben erg blij met Jean-Paul Boëtius en Amrabat", zegt Van Bronckhorst tegenover het Algemeen Dagblad. "Berghuis proberen we weer terug te halen. We hoeven ook niemand te verkopen, maar je weet natuurlijk nooit welke clubs er nog bij ons aankloppen voor een speler."

Ajax zag trainer Peter Bosz en aanvoerder Davy Klaassen vertrekken terwijl PSV vooral speler wil halen. Volgens Van Bronckhorst is het nog niet te zeggen wat dat voor de titelstrijd in de Eredvisie gaat betekenen. "PSV heeft veel mutaties, maar ook met een ploeg met veel nieuwe spelers kun je meteen meedoen. Ajax heeft een nieuwe trainer, maar ze hebben daar gewoon een paar weken de tijd om de juiste accenten te leggen", zegt de trainer. Daarnaast wacht ook de Champions League voor de Rotterdammers. "Een poule met FC Barcelona zou prachtig zijn. Fantastisch zelfs. Ook voor mij, iedereen kent mijn band met de club Barcelona."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen