Bizot heeft het naar zijn zin bij AZ: "Alles is super geregeld"

1 juli 2017, 23:59

Marco Bizot stond zaterdag voor het eerst onder de lat bij AZ. Tegen de Noord-Hollandse regioselectie maakte hij zijn officieuze debuut in het elftal van John van den Brom. De van Racing Genk overgekomen doelman maakte een prima eerste week mee in Alkmaar.

Het duel tegen de Noord-Hollandse regioselectie werd omgezet in een 1-7 overwinning. Bizot speelde 45 minuten mee en werd in de rust vervangen door Gino Coutinho. "Het was lekker om weer een wedstrijd te spelen. Ik heb genoten", zegt de doelman tegen AZ TV. Zijn eerste week bij de club verliep eveneens goed. "Alles is super geregeld. Je vraagt en je krijgt het. De organisatie is top, dat is iets wat me zeker opvalt."

AZ moet het door de nederlaag tegen FC Utrecht in de play-offs doen zonder Europees voetbal, maar Bizot hoopt dat de club daar het komende seizoen verandering in gaat brengen. "Ik hoop dat deze groep bij elkaar blijft en dat we heel veel gaan winnen. Dan kunnen we meespelen om iets moois. Ik heb er in ieder geval zin in", besloot hij.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen