Larsson: "Serie A zou geweldige kans zijn voor mij"

2 juli 2017, 09:13

Of hij daadwerkelijk in de belangstelling van Fiorentina staat, wil Sam Larsson niet zeggen. De 24-jarige aanvaller van sc Heerenveen ziet een transfer naar de Serie A in elk geval wel zitten. Er doen geruchten de ronde dat Fiorentina Larsson naar Florence wil halen bij een vertrek van Federico Bernardeschi, die wordt begeerd door onder meer Chelsea en Juventus.

Larsson staat nog één jaar onder contract bij Heerenveen, waarbij de club de eenzijdige optie heeft om de verbintenis met één seizoen te verlengen. "De club heeft beloofd mee te werken als er concrete interesse is in mij", aldus Larsson tegen Sportbladet. De Zweed gaat niet in op de vermeende belangstelling van Fiorentina. "Ik kan niet reageren op de naam van de club. Wel is de Serie A een prachtige competitie. Het zou een geweldige kans voor mij zijn en een goede stap voor mijn carrière."

Naar verluidt verlangt Heerenveen 8 tot 9 miljoen euro voor Larsson, die afgelopen seizoen negen doelpunten en twaalf assists liet aantekenen in 31 eredivisiewedstrijden.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen