Bravo zag goed Chili: "Eén fout bepaalde de wedstrijd"

2 juli 2017, 22:57

Volgens Claudio Bravo deed Chili absoluut niet onder voor Duitsland in de finale van de Confederations Cup. De doelman stelde dan ook dat de ploeg van Juan Antonio Pizzi toch trots moet zijn en met opgeheven hoofd huiswaarts kan keren. 

In de eerste helft kon Lars Stindl profiteren van een fout aan Chileense kant om zo de openingstreffer te maken. Dat bleek uiteindelijk ook het enige doelpunt van de wedstrijd. "Die fout heeft alles bepaald. Op het veld was er eigenlijk weinig verschil te merken. Maar ons rest nu alleen het feliciteren van onze collega's. We hebben er alles aan gedaan", aldus Bravo na afloop tegen de verzamelde Chileense media.

De doelman zelf kreeg nog wel een prijs uitgereikt. Hij werd verkozen tot beste keeper van het toernooi mede dankzij het feit dat hij in de penaltyserie tegen Portugal alle drie de strafschoppen wist te stoppen. Bravo vindt dat Chili sowieso over een goede generatie voetballers beschikt. "We speelden een groot toernooi en iedereen heeft goede prestaties geleverd. We moeten nu van onze fouten leren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen