Confederations Cup-winnaar van Dortmund naar Gladbach

4 juli 2017, 09:25

Een verrassende transfer in de (sub)top van de Bundesliga. Matthias Ginter, kersvers winnaar van de Confederations Cup, maakte de overstap van de ene naar de andere Borussia. Mönchengladbach heeft de Duitse international overgenomen van Dortmund.

Ginter moet nog medisch gekeurd worden door Borussia Mönchengladbach, maar zal bij het uitblijven van problemen op deze dinsdag gepresenteerd worden in het Borussia-Park. De 23-jarige verdediger doorliep de jeugdopleiding van SC Freiburg, waar hij zijn doorbraak in de Bundesliga beleefde. Na 81 wedstrijden en vijf goals transfereerde Ginter naar Dortmund, waar hij in drie seizoenen tot 102 wedstrijden en vier doelpunten kwam.

Met Dortmund pakte Ginter de DFB Pokal en de Duitse Supercup, maar met het Duitse team beleefde de verdediger zijn grootse successen. In de zomer van 2014 pakte hij de wereldtitel in Brazilië en deze zomer won hij de Confederations Cup in Rusland. Waar Ginter op het WK niet in actie kwam, was hij een vaste waarde tijdens de WK-opwarmer van de afgelopen weken.

Ginter speelde tot dusver veertien interlands voor Die Mannschaft.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen