Veltman lijkt ondanks prikkel te gaan verlengen bij Ajax

4 juli 2017, 14:16

Op 10 juni zei Joël Veltman tegen FCUpdate.nl dat hij graag verder wilde kijken, omdat zijn gevoel hem vertelde dat de tijd rijp was om een stap te maken. De rechtsachter lijkt echter zijn contract bij Ajax te gaan verlengen. Zowel De Telegraaf als Voetbal International stelt dat de international snel gaat bijtekenen.

Tijdens het trainingskamp van Ajax in Oostenrijk kregen bovengenoemde media te horen dat Veltman zijn verbintenis in Amsterdam gaat verlengen. Hij gaf aan dat hij snel duidelijkheid verwacht, zo meldt De Telegraaf. Hij gaat zijn handtekening ondanks buitenlandse belangstelling zetten onder een contract tot medio 2020.

En dat terwijl hij onlangs dus aangaf dat hij verder wilde kijken. "Dat gevoel heb ik eigenlijk wel meer dan andere jaren, ja. Dan kan kijk ik naar mijn niveau, maar vooral ook naar mijn gevoel. Ik wil dit jaar een nieuwe stap maken. Of ik eerst een tussenstap wil maken? Een club als Napoli is wel heel mooi, maar het hangt puur af van wat er komt", zei hij tegen FCUpdate.nl.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen