Cissé duikt op in Zwitserse derde liga, Koné naar Turkije

4 juli 2017, 14:57

Djibril Cisse is in de nadagen van zijn carrière neergestreken in Zwitserland. De 35-jarige aanvaller gaat aan de slag bij Yverdon Sport. De semi-profs van deze club zijn actief op het derde niveau van het Alpenland.

Twee jaar geleden kondigde Cissé aan dat hij een punt achter zijn merkwaardige loopbaan zou zetten, maar deze blaast de Fransman nu dus nieuw leven in. Yverdon Sport is de twaalfde werkgever van Cissé, na AJ Auxerre, Liverpool, Olympique Marseille, Sunderland, Panathinaikos, Lazio, Queens Park Rangers, Al-Gharaffa, Kuban Krasnodar, SC Bastia en Saint-Perroise. Cissé is 41-voudig international van Frankrijk (negen goals).

Koné

Ondertussen heeft Arouna Koné ook een nieuwe club gevonden. De Ivoriaanse aanvaller, die een verleden heeft bij Roda JC en PSV, gaat aan de bak bij het Turkse Sivasspor. De 52-voudig international van Ivoorkust was tot dusver 101 keer trefzeker in 362 officiële wedstrijden en hoopt deze aantallen in Turkije weer op te kunnen krikken. Koné tekent voor twee seizoenen bij de promovendus in de Süper Lig.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen