Kastaneer heeft alsnog transfer naar Duitsland te pakken

6 juli 2017, 10:20

Gervane Kastaneer heeft alsnog zijn transfer naar Duitsland gekregen. De 21-jarige aanvaller zag vorig seizoen een overstap naar FSV Mainz 05 afketsen vanwege een oogblessure, maar gaat nu aan de slag bij 1. FC Kaiserslautern. Dat heeft de club uit de Tweede Bundesliga wereldkundig gemaakt. De Rotterdammer tekent voor drie seizoenen.

Kastaneer trekt zodoende de deur achter zich dicht bij ADO Den Haag, waarvoor hij vorig seizoen zes doelpunten en twee assists aantekende. ADO nam de aanvaller in 2013 over van FC Dordrecht en verhuurde hem in de tweede helft van het seizoen 2015/2016 aan Eindhoven. Na de vervelende oogblessure sprak de Haagse club met Kastaneer over een nieuw contract, maar dat bleek er niet in te zitten. Hij verkast nu transfervrij naar Kaiserslautern.

"Het vervult mij met grote trots dat ik de kans krijg om voor Kaiserslautern te spelen. Ik ben erg blij dat ik voor zo'n grote en mooie club in actie kan komen", zegt Kastaneer over zijn transfer. De Rotterdammer is voormalig jeugdspeler van Feyenoord en vertegenwoordigde Nederland in nationale jeugdelftallen.

Kaiserslautern eindigde afgelopen seizoen als dertiende in de Tweede Bundesliga.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen