"Nog lang geen akkoord tussen PSV en Cocu"

31 mei 2006, 10:04

Hoewel Phillip Cocu en PSV aangegeven hebben dat ze met elkaar verder willen gaan, is een akkoord nog lang niet in zicht. Rob Jansen, de zaakwaarnemer van Cocu, liet vandaag in Voetbal International weten dat het nog lang kan duren voordat de langverwachte contractverlenging een feit is.

Cocu gaf enige tijd geleden aan dat hij openstond voor een nieuw contract, maar dat lijkt simpeler gezegd dan gedaan. "De gesprekken vinden wel plaats in een vriendelijke omgeving, maar ik zie het zwaar in. We zijn absoluut nog niet dicht bij een akkoord. Inhoudelijk zeg ik daar verder niets over", zegt Cocu's zaakwaarnemer Rob Jansen.

Toch lijkt enige haast geboden. Er zal beide partijen veel aan gelegen zijn om de kwestie nog voor de start van het WK, over anderhalve week, op te lossen. Cocu keerde medio 2004 terug naar PSV, nadat hij zes seizoenen bij FC Barcelona gespeeld had. In het verleden speelde hij ook al een periode in Eindhoven, namelijk van 1995 tot 1998. Daarvoor speelde hij jarenlang voor Vitesse en bij AZ, dat destijds nog uitkwam in de eerste divisie.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen