Willem II
0 – 0
RKC Waalwijk

FC Twente raakt sterkhouder Mokotjo kwijt aan Brentford

7 juli 2017 – Kamohelo Mokotjo maakt de overstap van FC Twente naar Brentford FC. Dat melden beide clubs vrijdag via de officiële kanalen. De 26-jarige middenvelder zet zijn handtekening onder een contract dat hem voor drie jaar aan de Championship-club bindt.

FC Twente raakt sterkhouder Mokotjo kwijt aan Brentford

Mokotjo was bij FC Twente nog in het bezit van een contract tot medio 2018. De middenvelder maakte in 2014 de overstap van PEC Zwolle naar de club uit Enschede. In totaal kwam hij tot 97 competitiewedstrijden waarin hij drie keer trefzeker was. Mokotjo sluit zaterdag aan bij het trainingskamp van Brentford in Frankrijk. Twee jaar eerder probeerde Brentford de Zuid-Afrikaan ook al vast te leggen, maar de deal liep stuk omdat hij geen werkvergunning kon krijgen. 

Manager Dean Smith is blij met de komst van de Twente-sterkhouder. "Ik ben blij dat we Kamohelo hebben weten vast te leggen nu het wel kon. Hij is een speler waar we al lange tijd naar op zoek waren en past goed in ons systeem. Ik ben er dan ook zeker van dat hij een aanvulling zal zijn op de kwaliteiten die we al in ons team hebben", zegt hij op de website van Brentford.

Eredivisie

gerelateerd