Pelupessy nieuwe Heracles-captain: "Logische keuze"

8 juli 2017, 12:25   Bijgewerkt: 8 juli 2017, 14:56

Bij Heracles Almelo zal de aanvoerdersband komend seizoen om de arm van Joey Pelupessy zitten. De controlerende middenvelder is door trainer John Stegeman aangewezen als nieuwe captain na het vertrek van Thomas Bruns en Mark-Jan Fledderus.

De middenvelder is blij met zijn nieuwe rol in Almelo. "Het aanvoerderschap voelt voor mij als heel positief. Het is een mooie rol, ook voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik moet en mag keuzes maken voor de groep en voel daarin het vertrouwen van mijn teamgenoten", legt hij uit op de clubwebsite. "Al met al denk ik dat het een rol is die bij mij past. Ook gezien mijn positie in het veld, waar ik als middenvelder goed het overzicht heb van de dingen die voor en achter mij gebeuren."

Stegeman hoefde niet lang na te denken over wie hij als nieuwe aanvoerder wilde benoemen. "Joey was voor ons een logische keuze. Hij is hier alweer een aantal seizoenen, kent de club en heeft er de capaciteiten voor om aanvoerder te zijn. Zowel in- als buiten het veld is Joey namelijk een voorbeeldprof", looft de trainer de 24-jarige middenvelder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen