Update: Nouri op intensive care en buiten levensgevaar

8 juli 2017, 17:50   Bijgewerkt: 8 juli 2017, 23:13

Abdelhak Nouri is in elkaar gezakt tijdens de oefenwedstrijd van Ajax tegen Werder Bremen. De twintigjarige Ajacied kampt met hartritmestoornissen. Hij werd lange tijd behandeld op het veld en daarna met de traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht. De middenvelder is buiten levensgevaar.

In de 71ste minuut ging Nouri zonder tegenstander in de buurt ineens naar de grond. Het duel werd direct stilgelegd en de middenvelder werd behandeld door de medische staf van Ajax en Werder Bremen. Later kwamen er ook twee ambulances het veld op. De behandeling werd afgeschermd met doeken. Nouri werd na een lange behandeling met de traumahelikopter vervoerd naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis.

Ajax meldt via Twitter dat Nouri last heeft van hartritmestoornissen. De middenvelder is inmiddels weer stabiel en wordt onderzocht in het ziekenhuis. Hij wordt momenteel in slaap gehouden en ligt nog wel aan de beademing, maar heeft een eigen hartslag. Nouri ligt in het ziekenhuis in Oostenrijk op de intensive care, en is buiten levensgevaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen