Van Bronckhorst wenst linksback en versterking voorin

9 juli 2017, 10:39

Giovanni van Bronckhorst begroet graag een nieuwe linksback en aanvaller bij Feyenoord. Door meerdere vertrokken spelers heeft de landskampioen ook voldoende kapitaal om het een en ander te doen op de transfermarkt. Voor Rick Karsdorp en Terence Kongolo zou Feyenoord zo'n dertig miljoen euro hebben ontvangen.

Feyenoord nam ook nog afscheid van Eljero Elia en Warner Hahn. Ondertussen werden Sofyan Amrabat, Jean-Paul Boëtius en Kevin Diks aangetrokken. "We zijn nog op zoek naar een linksback en willen ook voorin nog een versterking. Daar stoppen we nu onze energie in", zegt Van Bronckhorst tegen de NOS. De nieuwe linksback moet de vacature die Terence Kongolo achterliet invullen.

Bilal Basaçikoglu kwam twee jaar geleden over van sc Heerenveen, maar de aanvaller kon de verwachtingen tot nu toe nooit waarmaken. "Dit wordt het seizoen van de waarheid. Het moet nu toch wel gaan gebeuren. Zo voel ik dat zelf ook."

Basaçikoglu maakte zaterdag in de oefenwedstrijd tegen Lisse (5-0) de eerste goal van de Rotterdamse voorbereiding. "Er zijn natuurlijk een paar vaste waardes weggegaan, dat betekent dat er nieuwe moeten opstaan. Het is aan ons om dat zelf op te pakken. Ik denk dat we gewoon een fantastische groep hebben."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen