ADO denkt ook aan Veldwijk, gesprekken over El Khayati

9 juli 2017, 15:53

Technisch manager Jeffrey van As is bij ADO Den Haag druk bezig met het samenstellen van een Eredivisie-waardige selectie. Hij heeft diverse ijzers in het vuur. Zo is Lars Veldwijk in beeld, is ADO bezig met Nasser El Khayati en hoopt de club Wilfried Kanon te behouden.

Van As geeft toe dat Veldwijk, die onder contract staat bij het Belgische Kortrijk, een optie is. "Dat is toch een typische ADO-spits? Die staat op ons lijstje", zegt de technishe man tegen Omroep West. Ook FC Groningen heeft Veldwijk in de picture.

El Khayati werd het laatste half jaar door ADO gehuurd van Queens Park Rangers. Dat is goed bevallen. Van As: "Wij zijn nog altijd bezig met Nasser El Khayati. "Hij heeft nog een contract voor één jaar bij Queens Park Rangers. Zij laten hem nog niet zomaar gaan en ADO kan geen transfersom betalen. Nog een jaar huren zou voor ons kunnen, maar dat moet QPR ook willen. Nasser weet dat wij geen extreem hoge salarissen meer betalen. Ik hoop dat het lukt."

Kanon wil bij ADO blijven en zijn aflopende contract verlengen. Grootste probleem is het non-eu salaris van 400.000 euro per jaar, die de Ivoriaan volgens de wet moet ontvangen. "Kanon wil blijven en wij willen hem behouden. Hij is gek met de trainer en voor ADO-begrippen een goede verdediger. Daar komt verder bij dat Kanon zijn plek in het nationale team van Ivoorkust niet wil verliezen. Zeker nu niet, een jaar voor het WK. Bij ADO weet hij wat hij heeft en dat is hem veel waard."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen