Ten Hag tevreden over trainingskamp: "Het ziet er goed uit"

9 juli 2017, 17:54

Voor FC Utrecht staat komende week het belangrijke duel tegen Valletta FC op het programma. Erik ten Hag hield een goed gevoel over aan het trainingskamp van de club in Oostenrijk. De trainer stelt dat het er goed uitziet in de aanloop naar de Europa League-voorronde.

In Oostenrijk speelde Utrecht drie oefenduels. Tegen het Russische Rubin Kazan werd met 1-1 gelijkgespeeld terwijl de duels tegen FC Ufa en FC Qabala met 0-1 verloren werden. Toch is Ten Hag positief. "Over heel veel dingen ben ik deze week ontzettend tevreden. "Punt één: het team. We zijn naar elkaar toegegroeid deze week. Punt twee: het team achter het team. Daarin zijn ten opzichte van vorig seizoen veranderingen doorgevoerd, en dat begint ook goed te lopen", zegt de trainer op de clubwebsite.

Voor Ramon Leeuwin, die herstellende is van een hersenschudding, komt het duel met Valletta waarschijnlijk te vroeg. Robin van der Meer kon tegen Qabala niet in actie komen vanwege maagklachten. "De tijd is op dit moment onze grootste tegenstander. De wedstrijden tegen Valletta FC komen al heel vroeg in het seizoen. Maar nu, na twee weken in training te zijn, zeg ik: het ziet er al heel goed uit", besluit Ten Hag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen