Maher en drie jongelingen met PSV op trainingskamp

10 juli 2017 – Adam Maher reist 'gewoon' met PSV mee naar Zwitserland, waar de Eindhovenaren vanaf vandaag (maandag) tot woensdag 19 juli op trainingskamp zijn. De middenvelder is terug van zijn verhuurperiode bij Osmanlispor en lijkt vooralsnog bij de nummer drie van het afgelopen eredivisieseizoen te blijven, al kan het natuurlijk snel veranderen.

Maher en drie jongelingen met PSV op trainingskamp

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Coach Phillip Cocu heeft met zijn staf 26 spelers geselecteerd voor het trainingskamp in Zwitserland, zo meldt PSV. Talenten Cody Gakpo, Kenneth Paal en Albert Gudmundsson zijn ook aangesloten bij de hoofdmacht, die maandagochtend op het vliegtuig naar Sion gestapt is. Vanuit daar rijdt PSV naar het wintersportoord Verbier. De Mexicaanse aanwinst Hirving Lozano is er nog niet bij; hij sluit op 17 juli aan. Marcel Ritzmaier is er ook niet bij, omdat hij op weg is naar de uitgang bij PSV.

PSV oefent op Zwitserse bodem tegen FC Sion (woensdag), AS Monaco (zondag) en Grasshopper Club Zürich (volgende week dinsdag). Aanvankelijk zou er in plaats van laatstgenoemde club gespeeld worden tegen FC Basel, maar dat werd dus veranderd.

Selectie PSV voor trainingskamp
Zoet, Koopmans, Van Osch, Isimat, Arias, Schwaab, Pröpper, Pereiro, Hendrix, De Jong, Lammers, Maher, Rigo, Willems, Van Bruggen, Van Vlerken, Gekpo, Locadia, Brenet, Ramselaar, Lundqvist, Gudmundsson, Bergwijn, Rosario, Paal, De Wijs. 

Reacties

PSV

gerelateerd