Mourinho haalt Portugese doelman naar Chelsea

31 mei 2006, 11:11

In de schaduw van de transfers van Michael Ballack en Salomon Kalou heeft Chelsea haar derde versterking voor volgend seizoen binnen. De Portugese doelman Hilario komt over van Nacional Madeira en zal volgend seizoen op Stamford Bridge fungeren als derde keeper achter Petr Cech en Carlo Cudicini.

De 30-jarige Hilario komt transfervrij over van Nacional en is door de Londense clubleiding gehaald op voorspraak van manager Jose Mourinho. De Portugees kent de doelman nog uit de tijd dat ze samenwerkte bij FC Porto. "Hilario is een goede keeper en een intelligent persoon, ik weet zeker dat hij een bijdrage kan leveren aan dit Chelsea", legt Mourinho de komst van de relatief onbekende doelman uit.

Overigens stelde Mourinho dat de interesse van Chelsea in een andere Portugees, Simao Sabrosa, niet concreet is. De afgelopen weken verschenen diverse berichten in de media dat Chelsea een bod zou uitbrengen op de aanvaller, maar volgens Mourinho is dat niet waar. "Misschien waren die berichten een beetje mijn schuld. Ik had immers gezegd dat hij een speler die bij iedere ploeg welkom zou zijn. Daarmee bedoelde ik echter niet dat we hem ook daadwerkelijk wilden halen. We hebben immers al genoeg vleugelaanvallers."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen