Pekerman dolgelukkig met rentree Messi

31 mei 2006, 11:31

De Argentijnse bondscoach Jose Pekerman is bijzonder blij met de voorspoedige rentree van Lionel Messi. De jonge aanvaller van FC Barcelona, die de laatste maanden buitenspel stond met een dijbeenblessure, viel dinsdagavond in de met 2-0 gewonnen oefenwedstrijd tegen Angola (doelpunten Maxi Rodriguez en Juan Pablo Sorin) een half uur voor tijd in.

"Messi laat dit team een sprong voorwaarts maken. Hij raakt ook meer en meer gewend aan zijn ploeggenoten. Wat hij in het veld deed, was belangrijk. We hebben aanvallend nu volop mogelijkheden. Dat geeft me een ontspannen gevoel", zei Pekerman na afloop van het duel met de Afrikaanse WK-ganger.

Toch waarschuwt Pekerman voor te veel optimisme. "Op de schaal van 0 tot 10 zitten we op een 6. Deze ploeg kan nog veel groeien." Pekerman was in Salerno ook te spreken over zijn defensie. Daarin speelde Roberto Ayala zijn honderdste interland. Tijdens het WK speelt Argentinië op 21 juni haar laatste groepswedstrijd tegen Nederland. Op 10 juni openen de Argentijnen hun toernooi met een duel tegen Ivoorkust.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen