Kersvers NEC-trainer Bogers: "Ik voelde mij meteen thuis"

11 juli 2017, 18:09

Adrie Bogers moet NEC terug naar de Eredivisie loodsen. De kersverse hoofdtrainer vindt zelf ook dat de Nijmegenaren die ambitie moeten hebben, maar geeft ook aan dat er plooien gladgestreken moeten worden. De club stelde Bogers dinsdag aan als nieuwe trainer.

NEC degradeerde afgelopen seizoen uit de Eredivisie. Meedoen om promotie is het doel van het nieuwe voetbaljaar. "Ik vind ook dat NEC dat moet uitstralen", zegt Bogers tegen Omroep Gelderland. "Maar we zullen nog wel wat hobbels moeten nemen om dat te bereiken. Dat is wel een mooie uitdaging."

De aanstelling van Bogers is verrassend, omdat NEC hem twee weken geleden als assistent-trainer aanstelde. "Met dit idee was ik binnengekomen. Ik leidde de trainingen al de eerste periode. Daar hebben we een start mee gemaakt. Na een tijdje bleek dat er mensen waren benaderd die niet weg mochten bij hun club of die NEC niet interessant genoeg vonden."

Bogers vervolgt: "Dus ging het verhaal steeds meer leven om het intern op te lossen met de filosofie van de club voor de komende jaren. Uiteindelijk kom je dan bij mij terecht. Ik voelde me al vanaf dag één thuis. Ik kreeg er gelijk een goed gevoel bij."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen