'Barça wil Forlan ruilen tegen Saviola'

31 mei 2006, 11:48

FC Barcelona gaat werk maken van Diego Forlan. De Uruguayaanse aanvaller van Villarreal staat nadrukkelijk in de belangstelling van de Catalaanse club, dat Javier Saviola aan wil bieden als ruilobject. De Argentijn maakte eerder deze week bekend dat hij terug zal keren naar Barcelona, nadat hij dit seizoen op huurbasis uitkwam voor Sevilla.

Volgens Spaanse media ziet Barcelona in Forlan de ideale opvolger van Henrik Larsson, die terugkeert naar Zweden. Naar verluidt hangt een prijskaartje van 23 miljoen euro aan Forlan, maar door een eventuele ruil met Saviola kan dit transferbedrag aanzienlijk naar beneden gebracht worden. Forlan, die eerder flopte bij Manchester United, was de afgelopen twee seizoenen in totaal goed voor 35 competitietreffers in dienst van Villarreal.

Voor Saviola zou een eventuele overstap naar Villarreal betekenen dat hij alweer voor het derde achtereenvolgende seizoen voor een nieuwe club zal gaan spelen. De afgelopen twee seizoenen was hij namelijk verhuurd aan respectievelijk AS Monaco en Sevilla.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen