Broer Nouri: "We geven niet op en blijven bidden voor herstel"

13 juli 2017, 17:59

De familie van Abdelhak Nouri kreeg woensdagavond al te horen dat het niet goed ging met de twintigjarige middenvelder. Toch weigert zijn familie de hoop op te geven. Aan het Algemeen Dagblad geeft zijn broer Abderrahim meer uitleg over de situatie.

Ajax meldde donderdag dat er sprake was van ernstige hersenschade. "De doktoren zijn vrij zeker van hun zaak dat het niet goed komt. Als hij bijkomt zou hij niet meer kunnen denken, eten, praten, lopen, zelfs waarschijnlijk niet eens iemand herkennen. Niet meer functioneren gewoon. Maar wij geven het niet op, wij geloven dat God bepaalt", blijft Abderrahim hoopvol. Teamgenoten Donny van de Beek en Hakim Ziyech gingen al langs bij de in Amsterdam achtergebleven familieleden. Vrienden en familie komen daar samen om te bidden. 

"Het geloof leert ons ook te accepteren en we bidden voor zijn herstel. Daar houden wij ons nu aan vast. We geloven sowieso dat dit leven tijdelijk is en dat het eeuwige hierna komt maar ja, iedereen had hem eerst nog doelpunten willen zien maken", besluit Abderrahim.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen