Verliezend Curaçao niet meer dan figurant op Gold Cup

14 juli 2017, 08:05

Curaçao is er in de nacht van donderdag op vrijdag ook niet in geslaagd om in haar tweede wedstrijd op de Gold Cup een punt of meer te pakken. Na de 0-2 nederlaag tegen Jamaica ging de oranje getinte ploeg van het eiland in de zuidelijke Caraïbische Zee met dezelfde cijfers ten onder tegen El Salvador. Daarmee staat Curaçao nog op de hatelijke nul en wordt het, met het duel met Mexico nog te gaan, een onmogelijke opdracht om de volgende ronde te bereiken.

Curaçao, dat onlangs nog voor een leuke primeur zorgde met de winst van de Caribbean Cup, blijkt niet in staat om te verrassen op de Gold Cup. Met onder meer Eloy Room, Gillian Justiana, Darryl Lachman, Leandro Bacuna, Dustley Mulder, Jarchinio Antonia, Elson Hooi en Rangelo Janga in de basis ging de equipe van bondscoach Remko Bicentini door goals van Gerson Mayen en Rodolfo Zelaya met 2-0 onderuit tegen El Salvador. Voorafgaand aan de wedstrijd hielden de spelers van Curaçao als eerbetoon een shirt met 'Appie Nouri' en het rugnummer 10 vast, bij het maken van de teamfoto.

Mexico en Jamaica hebben elkaar in evenwicht gehouden op de Gold Cup. De landen speelden hun tweede groepsduel doelpuntloos tegen elkaar gelijk. Ze staan nu beiden op vier punten, aangezien ze wel hun eerste wedstrijd in de poule gewonnen hebben. El Salvador volgt met drie punten, terwijl Curaçao dus nog puntloos is. Aangezien de eerste nummers twee en de twee beste nummers drie van de drie poules doorgaan naar de knock-outfase, kan Curaçao plaatsing voor de volgende ronde uit het hoofd zetten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen