Vitesse vindt coach voor beloften en zwaait keeper uit

14 juli 2017, 21:55

Vitesse heeft Joseph Oosting aangesteld als de nieuwe trainer van de beloftenploeg. De voormalig middenvelder was het afgelopen seizoen werkzaam bij derde divisionist HHC Hardenberg, waar hij oktober ontslagen werd. Eerder had hij ook de onder 17- en de onder 19-ploeg onder zijn hoede in Arnhem.

Met Oosting als hoofdcoach en Ruud Knol als diens secondant, heeft Vitesse de technische staf voor de beloften rond. Daar moeten ambities waargemaakt worden, geeft technisch directeur Mo Allach aan op de clubwebsite. "Het is geen geheim dat we met Jong Vitesse zo snel mogelijk terug willen naar de Tweede Divisie. Joseph kent de club en de werkwijze. Hij heeft eerder bij O19 zijn visitekaartje afgegeven en mag zich nu bewijzen bij het beloftenteam", aldus Allach.

"Ik ben super blij dat ik weer terug ben bij Vitesse", glimlacht Oosting. "Ik heb al eerder bij de club gewerkt en het voelt natuurlijk goed als je dan wordt gevraagd terug te keren. Met Jong Vitesse willen we in de competitie zo goed mogelijk presteren én de spelers moeten zich persoonlijk blijven ontwikkelen om zo met het beloftenteam de springplank te zijn richting het eerste elftal", aldus Oosting, die ook trainer was bij WKE, ACV, CVV Germanicus en FC Emmen (jeugd en assistent). Als speler kwam hij uit voor Emmen, WKE en BV Veendam.

Dronkers

Ondertussen heeft Vitesse ook Wouter Dronkers, die geneeskunde gaat studeren in de Verenigde Staten, uitgezwaaid. De doelman, die in 2014 van FC Twente overkwam, heeft een afscheidsbericht geschreven op Facebook.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen