Stam schrikt van nieuws over Nouri: "Komt hard aan"

14 juli 2017, 15:52

Jaap Stam leeft mee met Abdelhak Nouri, diens familie en Ajax. De manager van Reading FC, momenteel met zijn club op trainingskamp op Nederlandse bodem, is erg geschrokken van het nieuws over de speler met wie hij vorig seizoen nog samenwerkte bij Jong Ajax. Stam is verslagen door het nieuws dat Nouri ernstige en blijvende hersenschade opgelopen heeft.

"Bij iedereen is het nieuws hard aangekomen. Ik heb zelf met Appie gewerkt en dit zijn dingen waarvan je hoopt dat het bij niemand gebeurt", zegt Stam voor de camera van FOX Sports over Nouri. "Het zijn echt trieste omstandigheden. Ik wens hem, zijn familie en vrienden en Ajax heel veel sterkte toe in het verwerkingsproces. Hier schrik je van. Dan ga je wel stilstaan bij het leven en hoe fragiel dat kan zijn. Het kan binnen een enkel moment veranderen en op z'n kop staan. Je moet dan wat langer stilstaan bij alles wat je hebt, wat je kan doen en waar je blij mee moet zijn."

"Het is heel triest", vervolgt Stam. "Je gunt het natuurlijk niemand, maar die jongen is pas twintig jaar oud en heeft nog een hele toekomst en een heel leven voor zich. Met hem zijn er nog heel veel anderen op dit wereld waarbij dit gebeurt. Heel spijtig en klote dat dit soort dingen gebeurt", verzucht Stam.

Ook Pelle Clement, die met Nouri samenspeelde bij Ajax en nu bij Reading speelt, is heel erg geschrokken. "Het heeft een enorme impact op hem. We hebben er over gepraat en ik heb aangegeven dat als hij naar huis wil, dat van mij mag. Het is een vriend en een heel goede collega van hem."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen