Nouri krijgt indrukwekkend eerbetoon in Geuzenveld

14 juli 2017, 23:52   Bijgewerkt: 15 juli 2017, 17:01

Heel bijzonder wat er vrijdagavond gebeurd is in de Amsterdamse wijk Geuzenveld. Duizenden mensen kwamen naar Amsterdam-West voor een meer dan indrukwekkende steunbetuiging aan Abdelhak Nouri. Ook spelers van de Ajax-selectie kwamen naar het Michel de Klerkhof. Op deze plek, ook wel het Nigel de Jong-pleintje genoemd, trapte 'Appie' altijd een balletje.

De F-Side had opgeroepen om massaal naar Geuzenveld te komen. Zeker duizend mensen hadden zich verzameld rond het huis van Nouri. Het drama van Appie heeft zoveel losgemaakt. Op social media gaan nog steeds aangrijpende beelden rond. Beelden van brullende motoren, vuurwerk, gezang, geklap en bovenal veel emoties.

(tekst gaat verder onder foto)

[photo,107422,left,]

Ook Ajax-spelers liepen tussen de duizenden mensen. Onder meer Matthijs de Ligt, Davinson Sanchez, Amin Younes, Jaïro Riedewald, Justin Kluivert, Hakim Ziyech, Lasse Schöne, Joël Veltman, Klaas-Jan Huntelaar en Kasper Dolberg kwamen de familie van Nouri een hart onder de riem steken.

(tekst gaat verder onder foto)

[photo,107427,left,]

Ook de familie van Nouri liet zich zien. Een van zijn broers vroeg de fans die zich voor het ouderlijk huis van Nouri hadden verzameld naar het Nigel de Jong-pleintje te gaan. Zij volgden zijn woorden. Vanuit het raam toonde de broer van Nouri met zijn handen een hartje.

(tekst gaat verder onder foto)

[photo,107432,left,]

Op het plein, in het bijzijn van de familie, werd gebeden voor Nouri. Alle mensen werden bedankt door Nouri's vader, die middenin de menigte over zijn hart streek.

[photo,107433,left,]

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen