Bosz wint met pijn en moeite van Japanse topclub

15 juli 2017, 14:07

Peter Bosz is met Borussia Dortmund zaterdag door het oog van de naald gekropen in de tweede oefenwedstrijd van het seizoen. De Duitse topclub leek tegen de Urawa Red Diamonds te blijven steken op een gelijkspel, maar won door een late goal alsnog met 2-3.

Drie dagen geleden ging Bosz bij zijn officieuze debuut voor Dortmund al met 3-2 onderuit bij vierdeklasser Rot-Weiss Essen. In Japan leek het zaterdag ook bij de tweede wedstrijd van de Nederlander mis te gaan. Na 24 minuten stond Dortmund namelijk op achterstand, terwijl de ploeg speelde met grote namen als Pierre-Emerick Aubameyang en Ousmane Dembélé. Pas na rust kwamen de Duitsers op voorsprong door twee goals van Emre Mor, waarna de Japanners in de 85ste minuut nog langzij kwamen. Gelukkig voor Bosz tekende invaller André Schürrle in extremis alsnog voor de 2-3.

Arsenal wint ook

Arsenal heeft zaterdagmiddag eenvoudig weten te winnen van Western Sydney Wanderers, de nummer zes van Australië. Bij rust stond de Engelse topclub al met 0-3 voor, door goals van Olivier Giroud, Aaron Ramsey en Mohamed Elneny. Na de pauze deed de thuisclub nog wel wat terug, 1-3. Aanwinst Alexandre Lacazette begon in de basis bij The Gunners.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen