Van Bronckhorst maakt zich zorgen om Nieuwkoop na zege

15 juli 2017, 17:23

Feyenoord rekende zaterdagmiddag eenvoudig af met SDC Putten (1-10), maar liep in de tweede oefenwedstrijd van het seizoen ook averij op. Bart Nieuwkoop kwam na rust in het veld, maar moest ook alweer snel het strijdtoneel verlaten. Trainer Giovanni van Bronckhorst hoopt dat de kwetsuur meevalt.

"Er zijn zorgen, hij verliet niet voor niets het veld. We hopen dat het meevalt", zegt de oefenmeester van de regerend kampioen op de website van de club. Feyenoord tikte tegen Putten dus de dubbele cijfers aan. "Je weet dat je in een wedstrijd als deze veel op de helft van de tegenstander speelt. Dan is het belangrijk om op het goede moment diep te gaan en een goede wisselwerking te hebben met de buitenspelers en goede loopacties te hebben in de zestienmeter. Dat hebben we goed gedaan. Ik heb een aantal goede voorzetten en goede goals gezien. Als ik kijk hoe de goals zijn ontstaan, kunnen we daar tevreden over zijn."

Wat ook mooi was, was de applausminuut voor Abdelhak Nouri in de 34ste minuut. "We wilden namens Feyenoord samen met Putten een signaal geven aan Nouri, aan zijn familie en aan Ajax om te laten merken dat ze er niet alleen voor staan", reageert Van Bronckhorst. Bij het betreden van de grasmat droegen de Feyenoord-spelers bovendien shirts met de naam van Nouri.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen