Chelsea contracteert Monaco-sterkhouder Bakayoko

15 juli 2017, 17:55

Tiemoué Bakayoko vervolgt zijn loopbaan bij Chelsea. De middenvelder wordt overgenomen van AS Moncao. De Fransman zet zijn handtekening onder een verbintenis voor vijf jaar, zo meldt Chelsea zaterdagmiddag via de officiële kanalen.

De 22-jarige Bakayoko was afgelopen seizoen één van de sterkhouders bij AS Monaco. Hij kwam in bijna alle competitieduels in actie en maakte in de Champions League vooral veel indruk tijdens het tweeluik met Manchester City. Mede dankzij zijn treffer trokken de Fransen aan het langste eind. Volgens Engelse media heeft Chelsea zo'n 45 miljoen euro over voor de middenvelder.

Bakayoko is zeer tevreden met zijn overstap. "Ik ben blij om hier te zijn en deel uit te mogen maken van dit geweldige team. Vroeger keek ik al veel naar Chelsea. Het was voor mij dan ook direct duidelijk dat ik hier wilde gaan tekenen", zegt hij op de clubwebsite van de Engelse landskampioen.

Bakayoko is de tweede grote zomeraankoop van Chelsea. Eerder werd de Duitse verdediger Antonio Rüdiger al gecontracteerd. Daarnaast werd reserevedoelman Willy Caballero transfervrij aangetrokken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen