Vitesse speelt knap gelijk tegen Istanbul Basaksehir

16 juli 2017, 00:09

Hoewel Vitesse ook de derde oefenwedstrijd niet in winst wist om te zetten, zal de club toch blij zijn met het gelijkspel tegen Istanbul Basaksehir. Tegen de nummer twee van Turkije werd het 1-1. Lars ten Teije kreeg een kans in de spits en tekende voor het Arnhemse doelpunt.

Vitesse kiest ervoor om het in het voorseizoen op te nemen tegen sterke tegenstanders. De Arnhemmers hebben geen amateurclubs op het programma staan, maar speelden eerder tegen Oleksandria uit Oekraïne en het Belgische KV Oostende. Tegen Basaksehir, komend seizoen actief in de voorronde Champions League, koos Henk Fraser voor Ten Teije in de spits. 

Lange tijd werd er niet gescoord in het duel, maar twintig minuten voor tijd betaalde Ten Teije het vertrouwen van zijn trainer terug en zorgde voor de openingstreffer. Basaksehir, waar Eljero Elia in de basis begon, kwam in de slotfase echter nog langszij dankzij een doelpunt van Sokol Cikalleshi.

VVG '25-Sparta Rotterdam

Sparta Rotterdam haalde zaterdag tegen VVG '25 de dubbele cijfers: 0-10. Opvallend is dat het bij rust pas 0-1 stond. Thomas Verhaar opende de score. Hij was ook in de tweede helft nogmaals trefzeker. De meeste doelpunten kwamen echter op naam van Mathias Pogba te staan. De aanvaller maakte vier van de treffers.

Hannover-FC Twente

FC Twente speelde gelijk tegen Hannover 96. In negentig minuten kwamen beide ploegen niet tot scoren. Voor de ploeg uit Enschede was het alweer het vijfde oefenduel. Eerder werd al drie keer gewonnen en eenmaal gelijk gespeeld tegen FC Nordsjaelland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen