Debuut Tete en Traoré bij Lyon, Van Wolfswinkel wint van Dost

15 juli 2017, 22:32

Het oefenduel tussen FC Basel en Sporting Portugal was vooral ook een Nederlands onderonsje tussen Ricky van Wolfswinkel en Bas Dost. Hoewel Dost trefzeker was, waren het toch de Zwitsers die uiteindelijk aan het langste eind trokken.

Sporting Portugal kwam na een half uur spelen op voorsprong nadat Dost een strafschop benutte. Ook de gelijkmaker viel vanaf elf meter. Nadat Van Wolfswinkel wat gemakkelijk naar de grond ging, maakte Matias Emilio Delgado er vanaf de stip weer 1-1 van. Even later bezorgde Steffen Renato Basel zelfs de voorsprong. Na rust tekende Matheus Pereira voor de gelijkmaker, maar dankzij een treffer van Kevin Bua tien minuten voor tijd won Basel alsnog met 3-2.

Olympique Lyon

Kenny Tete en Bertrand Traoré maakten zaterdag hun officieuze debuut voor Olympique Lyon in het oefenduel tegen Celtic. De Fransen wonnen in Schotland gemakkelijk met 0-4. Ook Memphis Depay had een basisplaats. De doelpunten werden gemaakt door Maxwel Cornet, Myziane Maolida, Nabil Fekir en Amine Gouiri. Aanstaande dinsdag wacht voor Tete en Traoré het weerzien met hun voormalig ploeggenoten bij Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen