Craninx lijkt bij Sparta te tekenen: "Het is een mooie kans"

15 juli 2017, 23:59

De Belgisch Alexandro Craninx was afgelopen week op proef bij Sparta Rotterdam en lijkt binnenkort een contract te gaan tekenen. De doelman van het tweede elftal van Real Madrid laat weten dat hij van trainer Alex Pastoor te horen heeft gekregen dat de club vertrouwen in hem heeft.

Craninx laat aan Het Nieuwsblad weten dat hij zijn loopbaan voort kan zetten bij Sparta. "Alex Pastoor belde me en vertelde me dat hij vertrouwen in mij had, dat hij wilde dat ik een contract zou tekenen bij Sparta. Volgens hem zou een overstap naar de Eredivisie een grote stap zijn in mijn carrière en om te kunnen groeien. Het zou een goed tussenstation zijn om later de overstap naar een grotere ploeg te kunnen maken. Pastoor zei tegen me dat Sparta me daarbij kan helpen", vertelt de doelman.

Het 21-jarige talent kijkt zeer positief terug op zijn week in Rotterdam. "Ik ben deze week door iedereen geholpen met alles. Ik ben blij dat Sparta me de mogelijkheid wil geven om te kunnen concurreren en spelen op het hoogste niveau. Ik zie dat als een mooie kans", aldus Craninx, die graag weg wil bij Real Madrid. De doelman krijgt weinig speeltijd, maar heeft nog wel een contract voor twee jaar in Spanje. "Ik hoop dat ze er volgende week uit zijn en dat ik kan tekenen. Tot die tijd weet ik niet wat er gaat gebeuren. Maar in het voetbal weet je het nooit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen