Shevchenko mag gaan praten met Chelsea

31 mei 2006, 13:01

Het lijkt nog slechts een kwestie van tijd voordat Chelsea haar volgende topaankoop voor volgend seizoen kan presenteren. Andrei Shevchenko, de spits van AC Milan en de nationale ploeg van Oekraïne, heeft van zijn club toestemming gekregen om met de clubleiding van Chelsea te gaan praten. Dat wijst er op dat Milan met Chelsea inmiddels een akkoord bereikt heeft over een transfersom voor de 29-jarige spits.

Shevchenko gaf enige tijd geleden al aan dat hij wel oren heeft naar een overstap naar Chelsea. De spits gaf hierbij aan dat hij vooral om familieredenen weg wil uit Italië. AC Milan leek aanvankelijk niet bereid om mee te werken aan een transfer, maar lijkt nu eieren voor haar geld te gaan kiezen. Naar verluidt kan Milan vele tientalle miljoenen euro's opstrijken voor de spits, die in de zomer van 1999 overkwam van Dinamo Kiev.

Inmiddels wordt de naam van Ruud van Nistelrooy steeds nadrukkelijker genoemd als mogelijke opvolger van Shevchenko in Milaan. De spits van het Nederlands elftal leeft bij Manchester United in onmin met manager Ferguson, die de laatste maanden een privé-oorlog leek uit te voeren met de aanvaller. 

Ook Hernan Crespo lijkt kans te maken om de nieuwe spits van AC Milan te worden. De Argentijn van Chelsea, die in het seizoen 2004/2005 al op huurbasis uitkwam voor de Milanezen, zou betrokken kunnen worden in een ruil met Shevchenko.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen