Nieuwe Feyenoorders onthaald: "Dit ga ik nooit vergeten"

16 juli 2017, 18:38

'Slechts' drie spelers kwamen er dit keer op de Open Dag uit de helikopter in de Kuip. Feyenoord-aanwinsten Jean-Paul Boëtius, de gehuurde Kevin Diks en Sofyan Amrabat maakten hun entree en keken alledrie hun ogen uit tijdens de korte vlucht naar het stadion.

"Toen we opstegen was het even kijken wat we konden verwachten, maar het was een heel mooie ervaring", vertelt Diks. "Dit ga ik nooit meer van mijn leven vergeten. De supporters waren er bij en dan word je al snel een Feyenoorder. Voordat ik tekende dacht ik al: als ik hier teken, mag ik zo'n helikoptervlucht meemaken."

"Het was een prachtig moment", vindt Boëtius, die als jeugdsxponent van de club natuurlijk nooit zo binnengehaald werd, in gesprek met RTV Rijnmond. "Je mag zo mooi boven de stad en boven een gevuld stadion vliegen. Je wordt mooi onthaald en dat is prachtig."

Amrabat vond het helikopterritje stiekem best spannend. "Ik heb geen hoogtevrees, maar op een gegeven moment gingen we rondjes draaien en hingen we wel heel erg naar rechts. Dat was toen wel een beetje eng. Maar het viel uiteindelijk wel mee, we waren alle drie vrij rustig."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen