Brenet: "Ik ben er klaar voor om Willems te vervangen"

17 juli 2017, 09:24

Het naderende vertrek van Jetro Willems bij PSV biedt perspectief voor Joshua Brenet. De verdediger manifesteerde zich zondag in het oefenduel met AS Monaco (0-0) niet voor het eerst als linksback. Brenet hoopt op het volledige vertrouwen van Phillip Cocu en zijn assistenten.

"Ja, zeker weten. Ik heb al veel meegemaakt bij PSV en inderdaad in de afgelopen jaren ook tegen grote ploegen gespeeld", zegt Brenet tegen het Eindhovens Dagblad. "Nu wordt het tijd om een constant jaar te spelen en mijn niveau in alle wedstrijden te halen. Ik kan niet wachten om te beginnen."

Een vertrek van Willems lijkt een kwestie van tijd. Hij mocht van PSV het trainingskamp in Zwitserland in verlaten om zijn transfer af te ronden. Willems is op weg naar Eintracht Frankfurt. Brenet: "Natuurlijk heb ik ook het bericht gelezen dat Jetro waarschijnlijk een stap gaat maken. Eerst maar eens wachten of het allemaal rondkomt, maar ik ben er klaar voor om hem te vervangen."

Technisch manger Marcel Brands heeft wel aangegeven dat PSV de transfermarkt opgaat wanneer Willems vertrokken is uit Eindhoven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen