Vitesse legt Ali voor drie jaar vast: "Ik ben opgetogen"

17 juli 2017, 17:36   Bijgewerkt: 17 juli 2017, 18:03

Vitesse heeft de permanente transfer van Mukhtar Ali afgerond. De negentienjarige middenvelder maakt definitief de overstap van Chelsea naar Arnhem, waar hij het afgelopen seizoen al op huurbasis speelde. De Engelsman kwam in zijn eerste halfjaar bij Vitesse tot zes officiële wedstrijden en hoopt dat aantal de komende seizoenen flink op te voeren.

"Ik ben opgetogen om weer terug te keren bij Vitesse en kan niet wachten om te beginnen. Hoe iedereen binnen en rondom de club mij vorig jaar heeft opgenomen, was een belangrijk onderdeel voor mijn keuze om terug te keren", legt de jonge middenvelder uit. "Daarnaast is het ook erg leuk dat ik weer samen ga spelen met Fankaty Dabo en Charlie Colkett, met wie ik in de jeugd van Chelsea veel samen heb gespeeld."

Mo Allach vindt dat Vitesse een goede slag heeft geslagen met het aantrekken van de middenvelder. "Mukhtar kent de club en onze manier van spelen inmiddels. Hij is multifunctioneel inzetbaar op het middenveld. De komende seizoenen kan hij zich ontwikkelen en bewijzen een waardevolle speler voor Vitesse te zijn." 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen