"Haps toe aan volgende stap, Vejinovic mooie toevoeging"

18 juli 2017, 13:11

AZ heeft op deze dinsdag een speler laten vertrekken, maar ook een aanwinst bij de groep gehaald. Ridgeciano Haps is verkocht aan Feyenoord, waar de linksback voor vijf jaar getekend heeft. Marko Vejinovic bewandelt de omgekeerde weg van de vleugelverdediger en wordt voor één seizoen gehuurd door de Alkmaarders. Technisch directeur Max Huiberts geeft uitleg.

Het vertrek van Haps naar Feyenoord komt niet als een donderslag bij heldere hemel, aangezien de linksback van AZ al geruime tijd in verband gebracht werd met een vertrek. Na 111 officiëlle duels voor AZ (vijf goals) was Haps toe aan een nieuwe uitdaging. "Van Ridgeciano wisten we dat hij na twee goede seizoenen toe was aan een volgende stap. Daar hebben wij aan meegewerkt onder de voorwaarden die voor AZ acceptabel zijn", aldus Huiberts op de clubwebsite. Het is niet duidelijk hoeveel geld de Alkmaarse club vangt voor Haps.

Vejinovic wordt dus weer in de armen gesloten door AZ, dat deze speler tussen 2006 en 2009 ook aan boord had. "Marko is voor ons natuurlijk een goede bekende", stelt Huiberts. "Hij heeft goede seizoenen gekend bij Heracles en Vitesse, waardoor hij een transfer naar Feyenoord verdiende. Met zijn passing en inzichtelijk vermogen is Marko een mooie toevoeging voor onze selectie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen