Haps en St. Juste kijken uit naar CL-voetbal en De Kuip

18 juli 2017, 16:00

Ridgeciano Haps en Jeremiah St. Juste zijn zeer verheugd met hun transfer naar Feyenoord. De spelers, die dinsdagmiddag gezamenlijk gepresenteerd werden in De Kuip, hebben voor respectievelijk vijf en vier seizoenen getekend in Rotterdam-Zuid. In gesprek met het officiële videokanaal van Feyenoord laten ze weten zeer verheugd te zijn met hun overstap.

De aanwinsten gaan meteen met Feyenoord mee op trainingskamp naar Oostenrijk en dat vindt Haps een goede zaak. "Het is ook een goede mogelijkheid om direct kennis te maken met de andere jongens en met de staf. Ik kan niet wachten om te beginnen", stelt de linksachter, die overkomt van AZ.

Coach Giovanni van Bronckhorst was voor Haps een belangrijke reden om naar Feyenoord te gaan. "Hij is ook linksback geweest, dus ik denk dat ik veel van hem kan leren. Er was ook interesse uit het buitenland, maar Feyenoord kwam direct met een goed plan. Mijn gevoel was gelijk goed, met in het achterhoofd het legioen waar ik heel graag voor wil spelen", aldus Haps, die blij is dat hij in de Champions League kan uitkomen. "Dat is het hoogste podium, het mooiste wat er is. Het is een jongensdroom om in die competitie te spelen."

St. Juste trok vol trots het Feyenoord-shirt aan bij zijn presentatie. "Ik ben hartstikke blij om voor zo'n grote club te mogen spelen. Mijn gevoel bij Feyenoord was gelijk goed toen ik met de mensen van de club had gesproken. Dat gaf voor mij de doorslag, want ik ben een gevoelsmens", vertelt de van sc Heerenveen afkomstige verdediger, die nog nooit onderuit ging in De Kuip, waar hij drie keer acteerde met zijn Friese werkgever. "Dat wil ik natuurlijk graag zo houden nu ik speler van Feyenoord ben. Het is altijd fantastisch om in dit stadion te spelen."

Foto: Feyenoord

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen