Wijnaldum: "We kunnen voor het kampioenschap gaan"

19 juli 2017, 10:52

Georginio Wijnaldum kijkt optimistisch uit naar de start van het nieuwe seizoen. De prima afsluiting van de vorige jaargang, waarin Champions League-voetbal behaald werd, zorgt voor veel vertrouwen bij de Nederlandse middenvelder. De Oranje-international denkt zelfs dat The Reds wel kunnen meedoen in de titelrace.

"Vorig jaar hadden we rond de jaarwisseling veel slechte resultaten, waardoor we niet om de titel konden strijden. Als we een goede basis hebben, van onze fouten leren en de goede dingen behouden of verbeteren, dan kunnen we vechten voor het kampioenschap. We hebben een goed team", schat Wijnaldum in tegenover ESPN. "We hebben vorig jaar veel fouten gemaakt, maar daar hebben we vast van geleerd. We zullen zien hoe ver we dit seizoen zijn. Vertrouwen zal belangrijk zijn, daar moeten we in ieder geval aan werken. Ook het lezen van wedstrijden moet beter."

Wijnaldum denkt niet dat de wispelturigheid van vorig jaar dit seizoen ook ter sprake zal komen. "Ik zeg niet dat we meteen de titel zullen pakken, maar ik denk wel dat onze ploeg goed genoeg is om de strijd aan te gaan. Ik heb veel vertrouwen", aldus Wijnaldum, die momenteel met Liverpool in Hongkong is en daar vandaag (woensdag) oefent tegen het Crystal Palace van Frank de Boer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen