Zoet kritisch over eigen niveau in Oranje: "Moet beter"

19 juli 2017, 11:32

Jeroen Zoet sluit niet uit dat hij deze zomer nog de overstap zal maken naar een andere club, maar de 26-jarige doelman vindt het ook absoluut geen straf om bij PSV te blijven. De international van Oranje, die onlangs even in verband gebracht werd met Napoli, ziet nog genoeg ruimte bij PSV om zich te ontwikkelen en ambities waar te maken.

"Ik zie nog voldoende uitdagingen bij PSV", zegt Zoet in een vraaggesprek met het Eindhovens Dagblad. Toch zet de Veendammer de deur op een kier. "Voor de zomer heb ik al aangegeven dat een nieuwe stap in deze zomer in mijn plannen kan passen. Dat doe ik niet zomaar. Het moet een club zijn waar mijn gevoel honderd procent goed bij is en waar alles voor mij klopt. Ik weet wat ik aan PSV heb en dat is iets goeds en moois", aldus Zoet, die al elf jaar bij PSV keept en in deze periode twee seizoenen verhuurd werd aan RKC Waalwijk. In speculeren over zijn toekomst heeft Zoet verder weinig zin. "Op dit moment speelt er niks concreets en ligt mijn focus voor de volle honderd procent bij PSV", vertelt de keeper.

In het ED geeft Zoet ook aan dat hij nog niet tevreden is over wat hij tot dusver heeft laten zien bij Oranje. "In het Nederlands elftal heb ik nu tien wedstrijden gekeept en in een aantal duels niet mijn beste niveau gehaald. Daar baal ik zelf enorm van omdat ik de ambitie heb om bij Oranje ook elke wedstrijd in de goal te staan. Waar het aan ligt? Ik zoek de schuld bij mezelf. Het moet beter dan ik heb laten zien en ik heb dat ook in huis, waar ik me de komende jaren ook ga ontwikkelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen