Chelsea-trio op weg naar uitgang, Leicester strikt goalie

19 juli 2017, 12:16

Diego Costa, Nemanja Matic en Kurt Zouma lijken af te stevenen op een vertrek bij Chelsea. Waar de eerstgenoemde speler al langer op de nominatie staat om ergens anders naartoe te gaan, behoren de andere twee spelers ook niet tot de selectie die op trainingskamp gaat naar China. Vooral bij Matic, vaak een vaste waarde, is dat opmerkelijk.

Costa, Matic en Zouma zijn niet opgenomen in het 25-koppige keurkorps dat haar tenten opslaat in Peking. Daar wordt een wedstrijd tegen Arsenal gespeeld, alvorens de selectie doorreist naar Singapore. De nieuwe keeper Willy Caballero en de defensieve aanwinst Antonio Rüdiger gaan mee op trainingskamp, waar jeugdspelers Marcin Bulka en Kyle Scotten ex-Vitessenaren Tomás Kalas en Lewis Baker ook van de partij zullen zijn.

Leicester City

Ondertussen heeft Leicester City de komst van een 32-jarige keeper aangekondigd. Eldin Jakupovic komt over van Hull City en tekent voor drie jaar in het King Power Stadium. Hij is de derde zomeraanwinst van The Foxes, na Harry Maguire, zijn teamgenoot bij Hull City, en Sevilla-captain Vicente Iborra.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen