VVV rondt tijdelijke komst van Werder-aanvaller af

19 juli 2017, 13:55

VVV-Venlo meldde afgelopen zaterdag al dat er een akkoord met Werder Bremen bereikt was over de tijdelijke overstap van Lennart Thy en de huur van de 25-jarige aanvaller is nu afgerond door de promovendus in de Eredivisie. Werder en VVV bevestigen via de officiële kanalen dat de speler definitief gestald wordt in Limburg.

Thy is dinsdag medisch gekeurd in Venlo. De Duitser kan zowel in de spits als op de flanken uit de voeten en is daarom een multifunctionele versterking voor VVV. De Venlonaren wisten voor de komst van de aanvaller al vier andere aanwinsten te presenteren, met Lars Unnerstall, Terry Antonis, Tarik Tissoudali en Leroy Labylle.

Namens Werder geeft technisch directeur Frank Baumann uitleg over de verhuur van Thy. "We hebben voor Lennart een club gevonden waarmee hij wedstrijdritme kan opdoen op een hoog niveau. De Eredivisie is bij uitstek geschikt voor aanvallende spelers", aldus Baumann.

In de tweede helft van het afgelopen seizoen werd Baumann uitgeleend aan St. Pauli. In de eerste helft van de jaargang speelde hij zes wedstrijden voor Werder in de Bundesliga.

Manager voetbal Stan Valckx op de website van VVV: "We willen alle posities dubbel bezet hebben. Dat is met de komst van Lennart gelukt. Bovendien is hij een ander type aanvaller dan Ralf Seuntjens. Hij kan ook vanaf de vleugels spelen en hij heeft veel diepgang."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen