Been met APOEL Nicosia verder in Champions League

19 juli 2017, 22:00

Mario Been heeft met APOEL Nicosia de volgende ronde van de kwalificatie voor de Champions League weten te bereiken. Donderdag werd met 0-1 van F91 Dudelange uit Luxemburg gewonnen. De heenwedstrijd eindigde eerder al in een 1-0 zege voor de Cyprioten.

Het enige doelpunt van de wedstrijd viel nog voor rust. Na veertig minuten kreeg APOEL Nicosia een strafschop toegewezen. Vanaf elf meter schoot de Belg Igor De Camargo raak. In de tweede helft werd vervolgens niet meer gescoord, waardoor de ploeg van Mario Been verder mag in de Champions League.

Bij APOEL hadden doelman Boy Waterman en Lorenzo Ebecilio een basisplaats. In de derde voorronde van de Champions League wacht nu het Roemeense FC Viitorul Constanta.