Gold Cup: Verenigde Staten en Costa Rica naar halve finale

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

20 juli 2017 – De Verenigde Staten en Costa Rica hebben de halve finale van de Gold Cup bereikt. In de kwartfinale waren de gastheren woensdagnacht (Nederlandse tijd) met 2-0 te sterk voor El Salvador. Costa Rica klopte Panama in de slotfase (1-0).

Gold Cup: Verenigde Staten en Costa Rica naar halve finale

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Verenigde Staten – El Salvador
Zonder al te veel problemen versloegen de Verenigde Staten El Salvador, dat als beste nummer drie de laatste acht had bereikt. Het organiserende land won met 2-0 dankzij doelpunten van Omar González en Eric Lichaj (foto). Zij scoorden beiden in de laatste vijf minuten van de eerste helft.

Costa Rica – Panama
Costa Rica had meer moeite met Panama, dat in de poulefase gelijk was geëindigd met de Verenigde Staten. Een eigen doelpunt van Anibal Godoy, een klein kwartier voor het eindsignaal, leverde Costa Rica de overwinning op. Godoy kopte een vrije trap achter zijn eigen doelman.

Komend weekend staan de Verenigde Staten en Costa Rica tegenover elkaar in de halve finale. De andere halve finale gaat tussen de winnaar van Jamaica – Canada en Mexico – Honduras. Zij komen donderdagnacht tegen elkaar in actie.

  • USA - Nederland, actie Adv

    Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

    Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd